Название: Домашние колбасы. Ответств. за выпуск: В.И. Тихонова Номер/дата выпуска: №1-СВ (54/январь), 2015 Изд-во: ООО "ИД «Хозяин»" Страниц: 36 Формат: PDF Размер: 37.7 mb Язык: русский
Спецвыпуск к газете «Хозяин. Дом. Сад. Огород»: все о колбасных изделиях.
особенности колбас * кишки для колбас * особенности копчения * колбасы разных стран * кровяная колбаса * Гурка, пикница * рецепты домашних колбас * блюда с колбасами * и др. статьи. DOWNLOAD:
Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні Рік / місяць / номер видання: 2013 / 11 листопад / 44 Вид-во: ТзОВ "Експрес Мультимедіа Груп" Формат: pdf К-ть стор.: 68 Розмір: 22,67 Мб
Рецепти страв друкують усi, але нiхто не друкує секретiв їх приготування.
Вперше у цьому виданні подаються справжнi секрети смачної кухнi. Ними дiляться досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували страв на сотнi весiль, нагодувавши одночасно до пiвтисячi осiб. Автори видання – нашi читачi, саме вони вчать як зварити прозорий холодець, спекти пухкий бiсквiт, нафарширувати рибу чи завудити ковбасу.
Щономера у випуску: гарячi та холоднi закуски, салати, супи, страви з м'яса, овочiв, борошна та риби. Давнi українськi переписи та наїдки кухнi iнших народiв збагатять ваш стiл, а корисними для здоров'я будуть страви рекомендованi при захворюваннях рiзних органiв.
Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні Рік / місяць / номер видання: 2013 / 10 жовтень / 43 Вид-во: ТзОВ "Експрес Мультимедіа Груп" Формат: pdf К-ть стор.: 68 Розмір: 24,06 Мб
Рецепти страв друкують усi, але нiхто не друкує секретiв їх приготування.
Вперше у цьому виданні подаються справжнi секрети смачної кухнi. Ними дiляться досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували страв на сотнi весiль, нагодувавши одночасно до пiвтисячi осiб. Автори видання – нашi читачi, саме вони вчать як зварити прозорий холодець, спекти пухкий бiсквiт, нафарширувати рибу чи завудити ковбасу.
Щономера у випуску: гарячi та холоднi закуски, салати, супи, страви з м'яса, овочiв, борошна та риби. Давнi українськi переписи та наїдки кухнi iнших народiв збагатять ваш стiл, а корисними для здоров'я будуть страви рекомендованi при захворюваннях рiзних органiв.
Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні Рік / місяць / номер видання: 2014 / 01 cічень / 46 Вид-во: ТзОВ "Експрес Мультимедіа Груп" Формат: pdf К-ть стор.: 68 Розмір: 18,74 Мб
Рецепти страв друкують усi, але нiхто не друкує секретiв їх приготування.
Вперше у цьому виданні подаються справжнi секрети смачної кухнi. Ними дiляться досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували страв на сотнi весiль, нагодувавши одночасно до пiвтисячi осiб. Автори видання – нашi читачi, саме вони вчать як зварити прозорий холодець, спекти пухкий бiсквiт, нафарширувати рибу чи завудити ковбасу.
Щономера у випуску: гарячi та холоднi закуски, салати, супи, страви з м'яса, овочiв, борошна та риби. Давнi українськi переписи та наїдки кухнi iнших народiв збагатять ваш стiл, а корисними для здоров'я будуть страви рекомендованi при захворюваннях рiзних органiв. DOWNLOAD:
Назва: Добра кухня Номер / рік видання: №2 (47) лютий /2015 Вид-во: ВД «Високий замок» Формат: pdf К-ть стор.: 30 Розмір: 43.5 mb Мова: українська
Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними и корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів и страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Субпродукти: печінка, серце, язик...
В н о м е р і : * Субпродукти: супи (овочеві, жюльєни, пюре), салати, закуски * Рецепт на замовлення: солянка * Пригощає зірка * Кулінарний екскурс: курча табака * Школа декору: кекси "Панда" * Напої: горобина * Духмяна випічка * Національна кухня: страви Таїланду * Дитяче меню * Рецепти від читачів * Вишивка: Візерунок для сорочки * DOWNLOAD:
Назва: Смачно та просто. Кулінарія. КолекціЯ Номер видання: №2 лютий Рік видання: 2015 Видавець: ТОВ "Іст-Лайнс" Формат: pdf К-ть стор.: 68 Розмір: 31,99 mb Мова: українська
"Смачно та просто" створене для того, чтоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. У виданні читачі зможуть обмінюватися цікавими оригінальними рецептами улюблених страв і корисними ідеями. Сьогодні в меню:
Страви від господині * Корисний продукт: Хурма - дарунок сонця * Оригінальні салати * Закуски * М’ясні страви * Страви з риби та морепродуктів * Меню із заморожених овочів * Алкогольні напої * Поради господині: вибираємо безпечний посуд * Святкова випічка * Десерти *
Смачного! DOWNLOAD:
Рецепти страв друкують усi, але нiхто не друкує секретiв їх приготування.
Вперше у цьому виданні подаються справжнi секрети смачної кухнi. Ними дiляться досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували страв на сотнi весiль, нагодувавши одночасно до пiвтисячi осiб. Автори видання – нашi читачi, саме вони вчать як приготувати наваристий борщ, зварити домашній сир чи пухку кашу для дитини, нафарширувати овочі чи спекти смачний торт.
Щономера у випуску: гарячi та холоднi закуски, салати, супи, страви з м'яса, овочiв, борошна та риби. Давнi українськi переписи та наїдки кухнi iнших народiв збагатять ваш стiл, а корисними для здоров'я будуть страви рекомендованi при захворюваннях рiзних органiв.
Назва: Кухарочка Номер видання/рік: № 11 (23) / 2014 Вид-во: ВІД "Діана+", ПП "Бялас Т.В." Формат: pdf ISSN: 2309-3145 К-ть стор.: 36 Розмір: 14.1 mb Мова: українська
Читайте у випуску:
"Гам-гам малюкам": страви з м’яса для малечі *Консервуємо гриби *
Газета для дбайливих господинь "Хазяєчка":
зірки радять * "Сімейний психолог": як уникнути розлучення? * Для душі * "Пізнай себе": кольоровий тест
*Рецепти Наталії Земної (хризантема, татарник) *
Кулинарный журнал, из рецептов присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине — и городском, и сельском. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».
Кулинарный журнал, из рецептов присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине — и городском, и сельском. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».
Тема спецвыпуска: "Домашний кондитер": лучшие рецепты тортов, кексов, рулетов, печенья, запеканок, десертов и других лакомств.
Кулинарный журнал, из рецептов присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине — и городском, и сельском. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ»;.
Кулинарный журнал, из рецептов присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине — и городском, и сельском. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».
Тема спецвыпуска: "Салаты и закуски" - 100 лучших рецептов домашних блюд, а также экспресс-меню для праздничного стола.
Кулинарный журнал, из рецептов присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине — и городском, и сельском. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».
Тема спецвыпуска: "Широкая масленица" - ароматные блины. оладьи, блинчики, блинные торты и закуски, сдобная выпечка.
Кулинарный журнал, из рецептов присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине — и городском, и сельском. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».
Тема номера: Первые блюда.
Мастер-класс: рассольник * Торт с яблочным кремом *
История блюда: пожарские котлеты *
Кухня народов мира: необычная китайская кухня * d o w n l o a d:
Кулинарный журнал, из рецептов присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине — и городском, и сельском. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».
Тема номера: Диетическая кухня.
Мастер-класс: слойки с абрикосами * Торт со шпинатом *
История блюда: тирамису *
Кухня народов мира: "зажигательная" кухня Венгрии * d o w n l o a d:
Название: Готовим вкусно! Год / выпуск: 2015 / №3 (140) - март Издательство: Издательский дом DANYUK Формат: pdf Стр.: 52 Размер: 18.2 mb Язык: русский
"Готовим вкусно" - журнал для тех, кто любит вкусно приготовить, вкусно поесть, вкусно угостить друзей. Красочное издание для радушных хозяек. В нем рассказывается, как принимать гостей и сервировать стол. В каждом номере кулинарные рецепты изысканных и "модных", повседневных блюд, и блюд национальной кухни, здорового питания и экономной кулинарии: салаты и закуски, первое, птица, мясо, рыба, гарниры, выпечка и десерты, напитки.
Тема номера:"8 Марта: рецепты для мужчин
"Кулинарная беседка": харчо. d o w n l o a d:
Назва: Кухарочка Номер видання/рік: № 12 (24) / 2014 Вид-во: ВІД "Діана+", ПП "Бялас Т.В." Формат: pdf ISSN: 2309-3145 К-ть стор.: 36 Розмір: 24,06 mb Мова: українська
Читайте у випуску:
"Коли хочеться кисленького" * салати з буряка * До святкового столу * Ідеї до Нового року *
Газета для дбайливих господинь "Хазяєчка":
Гастрономічні фантазії * "Затишня оселя" * Для душі * Рецепти Наталії Земної (як лікувати невралгію) * DOWNLOAD: