Разные журналы по кулинарии

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
5973cf9b1bde.jpg

Название: Сборник газеты "Бабушкины пироги"
Издатель: ЧП Тригорло С.М.
Номер: 2005 / липень / 07
Стр.: 64
Формат: pdf
Размер: 23,95 Мб

Тематический кулинарный журнал, в котором масса рецептов на разные случаи жизни.


DOWNLOAD:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
1d416e6377a9.jpg

Название: Домашние колбасы.
Ответств. за выпуск: В.И. Тихонова
Номер/дата выпуска: №1-СВ (54/январь), 2015
Изд-во: ООО "ИД «Хозяин»"
Страниц: 36
Формат: PDF
Размер: 37.7 mb
Язык: русский

Спецвыпуск к газете «Хозяин. Дом. Сад. Огород»: все о колбасных изделиях.
особенности колбас * кишки для колбас * особенности копчения * колбасы разных стран * кровяная колбаса * Гурка, пикница * рецепты домашних колбас * блюда с колбасами * и др. статьи.

DOWNLOAD:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
19f43c009a54.jpg
Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: 2013 / 11 листопад / 44
Вид-во: ТзОВ "Експрес Мультимедіа Груп"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 22,67 Мб

Рецепти страв друкують усi, але нiхто не друкує секретiв їх приготування.
Вперше у цьому виданні подаються справжнi секрети смачної кухнi. Ними дiляться досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували страв на сотнi весiль, нагодувавши одночасно до пiвтисячi осiб. Автори видання – нашi читачi, саме вони вчать як зварити прозорий холодець, спекти пухкий бiсквiт, нафарширувати рибу чи завудити ковбасу.
Щономера у випуску: гарячi та холоднi закуски, салати, супи, страви з м'яса, овочiв, борошна та риби. Давнi українськi переписи та наїдки кухнi iнших народiв збагатять ваш стiл, а корисними для здоров'я будуть страви рекомендованi при захворюваннях рiзних органiв.


DOWNLOAD:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
e4879127756c.jpg
Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: 2013 / 10 жовтень / 43
Вид-во: ТзОВ "Експрес Мультимедіа Груп"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 24,06 Мб

Рецепти страв друкують усi, але нiхто не друкує секретiв їх приготування.
Вперше у цьому виданні подаються справжнi секрети смачної кухнi. Ними дiляться досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували страв на сотнi весiль, нагодувавши одночасно до пiвтисячi осiб. Автори видання – нашi читачi, саме вони вчать як зварити прозорий холодець, спекти пухкий бiсквiт, нафарширувати рибу чи завудити ковбасу.
Щономера у випуску: гарячi та холоднi закуски, салати, супи, страви з м'яса, овочiв, борошна та риби. Давнi українськi переписи та наїдки кухнi iнших народiв збагатять ваш стiл, а корисними для здоров'я будуть страви рекомендованi при захворюваннях рiзних органiв.


DOWNLOAD:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
5b095c5fe74e.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: 2014 / 01 cічень / 46
Вид-во: ТзОВ "Експрес Мультимедіа Груп"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 18,74 Мб

Рецепти страв друкують усi, але нiхто не друкує секретiв їх приготування.
Вперше у цьому виданні подаються справжнi секрети смачної кухнi. Ними дiляться досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували страв на сотнi весiль, нагодувавши одночасно до пiвтисячi осiб. Автори видання – нашi читачi, саме вони вчать як зварити прозорий холодець, спекти пухкий бiсквiт, нафарширувати рибу чи завудити ковбасу.
Щономера у випуску: гарячi та холоднi закуски, салати, супи, страви з м'яса, овочiв, борошна та риби. Давнi українськi переписи та наїдки кухнi iнших народiв збагатять ваш стiл, а корисними для здоров'я будуть страви рекомендованi при захворюваннях рiзних органiв.

DOWNLOAD:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
c45510baf7da.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: №2 (47) лютий /2015
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 43.5 mb
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними и корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів и страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Субпродукти: печінка, серце, язик...
В н о м е р і : * Субпродукти: супи (овочеві, жюльєни, пюре), салати, закуски * Рецепт на замовлення: солянка * Пригощає зірка * Кулінарний екскурс: курча табака * Школа декору: кекси "Панда" * Напої: горобина * Духмяна випічка * Національна кухня: страви Таїланду * Дитяче меню * Рецепти від читачів * Вишивка: Візерунок для сорочки *

DOWNLOAD:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
8bffb7e8c2db.jpg

Назва: Смачно та просто. Кулінарія. КолекціЯ
Номер видання: №2 лютий
Рік видання: 2015
Видавець: ТОВ "Іст-Лайнс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 31,99 mb
Мова: українська

"Смачно та просто" створене для того, чтоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. У виданні читачі зможуть обмінюватися цікавими оригінальними рецептами улюблених страв і корисними ідеями.
Сьогодні в меню:
Страви від господині * Корисний продукт: Хурма - дарунок сонця * Оригінальні салати * Закуски * М’ясні страви * Страви з риби та морепродуктів * Меню із заморожених овочів * Алкогольні напої * Поради господині: вибираємо безпечний посуд * Святкова випічка * Десерти *
Смачного!

DOWNLOAD:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
a1e4d5dbe158.jpg
Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Номер видання/рік: № 02 (59) лютий / 2015
Вид-во: ТзОВ "Експрес Мультимедіа Груп"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 25.2 mb

Рецепти страв друкують усi, але нiхто не друкує секретiв їх приготування.
Вперше у цьому виданні подаються справжнi секрети смачної кухнi. Ними дiляться досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували страв на сотнi весiль, нагодувавши одночасно до пiвтисячi осiб. Автори видання – нашi читачi, саме вони вчать як приготувати наваристий борщ, зварити домашній сир чи пухку кашу для дитини, нафарширувати овочі чи спекти смачний торт.
Щономера у випуску: гарячi та холоднi закуски, салати, супи, страви з м'яса, овочiв, борошна та риби. Давнi українськi переписи та наїдки кухнi iнших народiв збагатять ваш стiл, а корисними для здоров'я будуть страви рекомендованi при захворюваннях рiзних органiв.


DOWNLOAD:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
00a53953ffe7.jpg

Назва: Кухарочка
Номер видання/рік: № 11 (23) / 2014
Вид-во: ВІД "Діана+", ПП "Бялас Т.В."
Формат: pdf
ISSN: 2309-3145
К-ть стор.: 36
Розмір: 14.1 mb
Мова: українська

Читайте у випуску:
"Гам-гам малюкам": страви з м’яса для малечі *Консервуємо гриби *
Газета для дбайливих господинь "Хазяєчка":
зірки радять * "Сімейний психолог": як уникнути розлучення? * Для душі * "Пізнай себе": кольоровий тест
*Рецепти Наталії Земної (хризантема, татарник) *


DOWNLOAD:
 

anouri

New member
Joined
Nov 28, 2010
Messages
1
Reaction score
0
i need that, it is good

Добавлено через 5 минут
i need raize component
 
Last edited by a moderator:

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
383c862baab9.jpg

Название: Люблю готовить №12 (декабрь) 2014
Издатель: "Бурда-Украина"
Страниц: 68 (без рекламы)
Формат: pdf
Размер: 19.3 mb
Язык: русский+украинский

Кулинарный журнал, из рецептов присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине — и городском, и сельском. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».

d o w n l o a d:
 
Last edited by a moderator:

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
c4c862e0e707.jpg

Название: Люблю готовить №12 SV (декабрь) 2014
Издатель: "Бурда-Украина"
Страниц: 68 (без рекламы)
Формат: pdf
Размер:21 mb
Язык: русский+украинский

Кулинарный журнал, из рецептов присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине — и городском, и сельском. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».
Тема спецвыпуска: "Домашний кондитер": лучшие рецепты тортов, кексов, рулетов, печенья, запеканок, десертов и других лакомств.

d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
5d8c697e949a.jpg

Название: Люблю готовить №01 (январь) 2015
Издатель: "Бурда-Украина"
Страниц: 68 (без рекламы)
Формат: pdf
Размер: 18.9 mb
Язык: русский+украинский

Кулинарный журнал, из рецептов присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине — и городском, и сельском. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ»;.

d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
d07759d017bc.jpg

Название: Люблю готовить №01 СВ 2015
Издатель: "Бурда-Украина"
Страниц: 68 (без рекламы)
Формат: pdf
Размер: 20.9 mb
Язык: русский+украинский

Кулинарный журнал, из рецептов присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине — и городском, и сельском. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».
Тема спецвыпуска: "Салаты и закуски" - 100 лучших рецептов домашних блюд, а также экспресс-меню для праздничного стола.

d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
913c631af9cf.jpg

Название: Люблю готовить №02 СВ 2015
Издатель: "Бурда-Украина"
Страниц: 68 (без рекламы)
Формат: pdf
Размер: 16.9 mb
Язык: русский+украинский

Кулинарный журнал, из рецептов присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине — и городском, и сельском. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».
Тема спецвыпуска: "Широкая масленица" - ароматные блины. оладьи, блинчики, блинные торты и закуски, сдобная выпечка.

d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
f146a3bea1a2.jpg

Название: Люблю готовить №02 (февраль) 2015
Издатель: "Бурда-Украина"
Страниц: 68 (без рекламы)
Формат: pdf
Размер: 16.56 mb
Язык: русский+украинский

Кулинарный журнал, из рецептов присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине — и городском, и сельском. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».
Тема номера: Первые блюда.
Мастер-класс: рассольник * Торт с яблочным кремом *
История блюда: пожарские котлеты *
Кухня народов мира: необычная китайская кухня *
d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
b35b71ea8d95.jpg

Название: Люблю готовить №03 (март) 2015 | Украина
Издатель: "Бурда-Украина"
Страниц: 68 (без рекламы)
Формат: pdf
Размер: 25,94 mb
Язык: русский+украинский

Кулинарный журнал, из рецептов присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине — и городском, и сельском. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».
Тема номера: Диетическая кухня.
Мастер-класс: слойки с абрикосами * Торт со шпинатом *
История блюда: тирамису *
Кухня народов мира: "зажигательная" кухня Венгрии *
d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
948cfe1995e0.jpg

Название: Готовим вкусно!
Год / выпуск: 2015 / №3 (140) - март
Издательство: Издательский дом DANYUK
Формат: pdf
Стр.: 52
Размер: 18.2 mb
Язык: русский

"Готовим вкусно" - журнал для тех, кто любит вкусно приготовить, вкусно поесть, вкусно угостить друзей. Красочное издание для радушных хозяек. В нем рассказывается, как принимать гостей и сервировать стол. В каждом номере кулинарные рецепты изысканных и "модных", повседневных блюд, и блюд национальной кухни, здорового питания и экономной кулинарии: салаты и закуски, первое, птица, мясо, рыба, гарниры, выпечка и десерты, напитки.
Тема номера: "8 Марта: рецепты для мужчин
"Кулинарная беседка": харчо.
d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
cb64301f221e.jpg

Назва: Кухарочка
Номер видання/рік: № 12 (24) / 2014
Вид-во: ВІД "Діана+", ПП "Бялас Т.В."
Формат: pdf
ISSN: 2309-3145
К-ть стор.: 36
Розмір: 24,06 mb
Мова: українська

Читайте у випуску:
"Коли хочеться кисленького" * салати з буряка * До святкового столу * Ідеї до Нового року *
Газета для дбайливих господинь "Хазяєчка":
Гастрономічні фантазії * "Затишня оселя" * Для душі * Рецепти Наталії Земної (як лікувати невралгію) *

DOWNLOAD:
 
Top