Разные журналы по кулинарии

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
c826b4d49ead.jpg

Название: Летние десерты от "Тайны звезд"
Номер выпуска/год: № 20 СВ (май-июль), 2019
Издательство: ООО "Лайт Пресс Украина"
Страниц: 28
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 69,16 Мб

В этом спецвыпуске оригинальные кулинарные рецепты - "Сезон ягод"! Суперидеи для сладких блюд: шедевры для вашего стола.
Для сладкоежек * Клубничные фантазии (джем, торт "Наслаждение") * Лето в банке * Ягодное изобилие (муссовый торт с ягодами, пирог с красной смородины и мятой, изумрудный торт с клюквой) * Ягода-малина (ароматный кекс, шоколадные пирожные, тирамису, творожный десерт, маффины, летний сорбет) * "А сверху - вишенка": шоколадный торт, твоорожный пай, сладкие вареники, пирог с вишнями) * "Наливное, золотое": бисквитный рулет с яблоками, шарлотка, яблочный штрудель * С ароматной грушей: чизкейк, пирог, торт * Оранжевое настроение: творожный тарт с абрикосами, пай, заливной пирог, слойки * Изысканные угощения * В жаркий день * Ледяная горка * Освежающие напитки *
Некоторые из рецептов предназначены для диабетиков: малиновый десерт, фруктовый лед.
Приятного аппетита!


d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
19312c6bf645.jpg

Название: Сучасна кухня
Номер: № 5 травень, 2019
Страниц: 84
Язык: українська
Формат: pdf
Размер: 74,4 Мб

«Сучасна кухня» - кулінарне видання призначене для тих, хто любить готувати і прагне вдосконалити свою майстерність, керуючись порадами професіоналів. Це журнал для тих, хто закоханий в кулінарію, для кого це хобі, професія і пристрасть. Щономера: захопливі сезонні рецепти, неймовірно апетитні фото, цікаві та пізнавальні статті про продукти – у тому числі й екзотичні, способи їх приготування, репортажі на кулінарну тематику із різних країн, розкриваються тонкощі приготування окремих страв, даються корисні поради. Завжди смачно! Завжди вдало! Нові акценти до улюблених традицій!
На сторінках видання окрім доступних і цікавих рецептів, є оригінальні і вишукані страви.Тут є рецепти по розділах: «Хіт сезону»: рукола * «На часі»: ладні оладки * «З записника Вікторії»: МК: полуничний семіфредо * "Страва честі": борщ * "Добрі поради": за здорове харчування! * «Продукт»: спаржа * "Корисні ідеї": на пікнік – м’ясний делікатес; ідеальні ягідки; цитринова кухня * "Практикум": юшка * «Акценти»: риба * «Гастрономічні тонкощі» * «Школа гурмана»: салат * «На здоров’я»: ячмінь * «Кондитерська майстерня»: татен, тарт, перекидень * «Смак подорожі»: Ріо-де-Жанейро *

d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
77c3c1e8e1c9.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Номер: № 6/1 CВ червень 2019
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 62,75 Мб

Спецвипуск "Рецептів господині": "Домашні закрутки": енциклопедія перевірених рецептів заготівель на зиму.
В номері: мариновані та квашені овочі та гриби, заготовки з бобових, салати, аджики (ніжна, сира з оцтом, з карі), соуси (вишневий, томатна паста і кетчуп), приправи, зеленина та квіти, фруктова консервація - варення, повидло, джеми, компоти і лікери, мариновані фрукти (груші, сливи, аґрус) і багато-багато іншого. А також корисні поради і секрети від господинь, "Кулінарна енциклопедія" - календар закруток.
Смачного!


d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
e32938d4796d.jpg

Назва: Кухарочка
Номер видання/рік: № 64 (4) 2018
Вид-во: ВІД "Діана+", ПП "Бялас Т.В."
Формат: pdf
ISSN: 2309-3145
К-ть стор.: 36
Розмір: 34,64 Мб
Мова: українська

"Кухарочка" - видання, присвячене кулінарії, безцінна помічниця в цій тонкій справі! Порадуйте свою родину найсмачнішими стравами, приготованими з любов'ю! Новий випуск навчить готувати солодкі смаколики до свят, а також розкриє нові рецепти Наталії Земної.
Читайте у випуску:
*"Гам-гам малюкам": бульйон з курки, сирний суп, суп з квасолею, оладки з кабачків чи з яблуками, ліниві вареники, сирники, крупник, рис з овочами * Смачні страви з оселедцем: яйця фаршировані, роли, салати, рулети * "Солодкі лігумінки": яблучний пиріг, сирна запіканка, "рафаело" без випічки, чізкейк,
"Ваше здоров’я": абетка вітамінів *

Газета для дбайливих господинь "Хазяєчка":
"Поради пасічника": як правильно вибрати мед * Психологічні тести для дітей * Здорове харчування * Історії з життя *
Рецепти Наталії Земної (очищаємо організм; лікуємо застуду вином з цибулі, вербові ліки тощо) *
Наша "Кухарочка" - ваша найкраща помічниця на кухні!


d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
734d6ac1b0a3.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 5 травень 2019
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 47,35 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (вегетаріанська риба, курка на пивній пляшці, сирні палички до чаю, сіміти, пампушки, тістечка "Персики", торт "Мозаїка", солодкі канелоні із сиром під соусом бешамель, тарт "Смак літа", пляцок "Хвилі Дунаю" та ін.) * «Корисний продукт»: щавель * Готуємо шашлики * Салати та закуски * "Ситне друге": рисове соте, бігос із кабачків, м’ясний хліб, грибні котлети, чебуреки на заварному тісті, ...* "Солодощі": полуничний десерт, торт "Святковий", фруктовий кекс, пиріг із ревеню, королівський чізкейк із вишнями, ягідна граніта, печиво вівсяне чи з арахісом та ін. *
Смачного!

DOWNLOAD:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
e453b11b0ea9.jpg

Название: Роксолана-порадниця
Номер/год: № 6 (31), 2019
Издатель: Л.П. Легеньковська
Формат: pdf
К-во стр.: 36
Размер: 54,46 Мб
Язык: українська

"Роксолана-порадниця" - тематичний журнал систематизованих порад на всі випадки життя.
Тема номера: "Корисні та смачні кабачки" – все, що треба знати: секрети вирощування, кращі рецепти, ефективні поради.
Корисні властивості * Як вирощувати кабачки: догляд, полив, шкідники і хвороби* Кабачки в кулінарії: закуски, салати, основні страви та ін. *Консервація з кабачками (салат, в томатному соусі, аджика, ікра, рецепти варення з кабачками) * Патисони. Вирощування та кулінарні рецепти, рецепти заготовок на зиму.*
Смачного!

DOWNLOAD:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
c989bbe0fa48.jpg

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 4 СВ, 2018
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 51,95 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Страви з яєць та молочних продуктів" – серед безлічі рецептів неодмінно знайдеться той, що припаде до душі саме вам!
*Страви з молока (домашня "Нутелла", домашній сир з кислого молока, класичні маффіни, ванільний мус, молочний суп з овочами, манний пудинг, банановий смузі, ...)*
*Страви з йогурту (грецький маринад для м’яса, яблучні оладки, морозиво з манго, окрошка, хліб на йогурті в хлібопічці,...)*
*Страви з кефіру (хачапурі по-аджарськи, домашня фета, литовський холодник, манник, смузі, )*
*Страви зі сметани (цибулевий пиріг, сир маскарпоне, тартар, чизкейк, рогалики)*
*Страви з домашнього сиру (ліниві вареники, сирники, болгарський перець, фарширований, печиво, десерт)*
*Страви з твердого сиру (ачма, закусочні кекси, смажений сир,...)*
*Страви з яєць (шакшука, омлет, кайзер-шмаррн, запіканка та ін.)*
Ви неодмінно з цього випуску поповните свою кулінарну скарбничку! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!

d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
b56a05904ccf.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 6 (99) червень /2019
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 54 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Сезон молодої картоплі - супи, салати, закуски, основні страви, випічка.
В н о м е р і : * "Рецепт на замовлення": корисні хлібці * "Майстер-клас": торт-морозиво "Кавун" * "Кулінарний екскурс": соус "Бешамель" * "Школа декору": блискітки з желатину * Духмяна випічка * "Національна кухня": німецька * "Напої": ягідні нектари * Рецепти від читачів * Вишивка: "Літо в селі" *

d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
1287b879c258.jpg

Название: Сучасна кухня
Номер: № 6 червень, 2019
Изд-во: ДП "Бурда-Україна"
Страниц: 84
Язык: українська
Формат: pdf
Размер: 94,8 Мб

«Сучасна кухня» - кулінарне видання призначене для тих, хто любить готувати і прагне вдосконалити свою майстерність, керуючись порадами професіоналів. Це журнал для тих, хто закоханий в кулінарію, для кого це хобі, професія і пристрасть. Щономера: захопливі сезонні рецепти, неймовірно апетитні фото, цікаві та пізнавальні статті про продукти – у тому числі й екзотичні, способи їх приготування, репортажі на кулінарну тематику із різних країн, розкриваються тонкощі приготування окремих страв, даються корисні поради. Завжди смачно! Завжди вдало! Нові акценти до улюблених традицій!
На сторінках видання окрім доступних і цікавих рецептів, є оригінальні і вишукані страви.Тут є рецепти по розділах: «Хіт сезону»: козячий сир * "Страва честі": смакуй українське (мітболи, чорні галушки, трикутні деруни) * «Із записника Вікторії»: МК: форель, запечена в травах, салат з молодої картоплі та буряка із сиром фета * «На часі»: бузиновий квіт * «Акценти»: полуниці на закуску * "Делікатес": терін * «Продукт»: креветки * "Добрі поради": окрайчик * «Школа гурмана»: горошок * «Гастрономічні тонкощі» * «Прості рішення»: найсмачніший суп * "Практикум": льодові ласощі * "Корисні ідеї": суничні галявини * «Кондитерська майстерня»: шарлотка, тірамісу, десерт "Павлова", завиванець * «Смак подорожі»: Таїланд *


d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
026040faa099.jpg

Назва: Готуємо вдома
Номер/рік: № 2, 2019
Видавець: ТОВ "Ко-оп Медіа"
ISSN: 2414-567Х
Формат: pdf
К-ть стор.: 32
Розмір: 47,31 Мб
Мова: українська

"Готуємо вдома" - журнал про смачне життя. 55 перевірених рецептів.
Закуски з кабачків * "Зустріч для вас": Аніта Луценко. Рецепти з фітнес-програми WOWBODY Slim * "Красивий стіл": Їстівний посуд * Салати * Супи: таратор, бурякова юшка, суп-пюре із зеленого горошку * Вегастрави від Руслана Сенічкіна * Ідеї для пікніка * "Розвінчування міфів": перець чилі * Гарніри * Овочеві страви * Запіканки * Страви з яєць: омлет з кабачками, яєчня з кальмарами * Страви з риби: білий амур у тісті, тюфтельки з рубленого м’яса * Страви з курки * Страви з фаршу: фрикадельки зі спагеті, грузинські купати * "Страви з м’яса": рулет із телятини з сиром, свинина по-грецьки * Відкриті пироги: тісто для солоних пирогів, пиріг зі шпинатом і бринзою, пиріг із зеленою цибулею і кукурузою * Пироги з фруктами * Тарти * Хіт сезону: торт із полуницею і білим ганашем * Випічка з ягодами * Десерти: меренги, пана кота по-баварськи * Домашнє морозиво * Охолоджувальні напої*
Смачного!

DOWNLOAD:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
31856e275403.jpg

Название: Кулинарный мир. СВ - 200 лучших рецептов консервации
Издательство: ФЛП Соболь Ю.В.
Формат: pdf
Количество страниц: 48
Размер: 45,34 Мб
Язык: русский

Кулинарный журнал с несложными и очень вкусными рецептами. Выпуски самой разнообразной тематики.
Тема номера: «Домашний погребок. Проверено хозяйками»:
• Советы по консервированию овощей и фруктов (подготовка продуктов и тары)
• яблочный компот - с ежевикой, с черносливом, с виноградом, сироп, яблочный мармелад, яблочное желе, яблочное варенье и повидло
• Компот из дыни, засахаренная дыня
• Капуста - квашеная, маринованная,
• заготовки из моркови, кукурузы, винограда
• овощные смеси, салаты
• Баклажаны - острые, маринованные, "под грибы", соленые, фаршированные
• приправы
• заготовки из винограда - варенье, желе, сушеный и др. заготовки.


d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
2e4affe0f7ac.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 6 червень 2019
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір:44,06 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (скумбрія, запечена з травами і лимоном, мусака з баклажанами, огірочки по-корейськи, пиріжки з абрикосами, пиріг з маком, "Лінивий медівник", малиновий коктейль)* «Корисний продукт»: хрін * Літні супи: холодник, огірковий на йогурті, сальморехо, окрошка, гаспачо, ...*Салати та закуски * "Ситне друге": паштет із горіхами, риба у вершках, рибні рулети з печерицями, м’ясні битки, голубці в листях черемші, відбивні з грибами, бануш із бринзою, ...* "Апетитне асорті": хліб із броколі, пиріг із грибами і перепелиними яйцями, рогалики, шніцелі з кролика...* "Солодощі": желе, шоколадно-полуничний тарт, сочники, деруни з яблук, смажені ківі в тісті і інш.*
Смачного!

DOWNLOAD:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
0136b47d0e89.jpg

Название: "Кулинария"
Номер: № 6 (72) июнь - 7 (73) июль
Год: 2019
Издатель: ПП "Друк-Сервіс"
К-во стр.: 8+8
Язык: русский
Формат: pdf
Размер: 65,38 Мб

Девиз издания - "С нами жизнь вкуснее!"
Всеукраинское издания - тематическое приложение к газете "Газета для жінок".
Рецепты домашних, хорошо известных или, наоборот, каких-то оригинальных новых блюд.
В номере - фруктовый суп "Ябчанка", окрошка, зеленый борщец с грибами, кабачковая икра в рукаве, домашний шашлык с киви, грузинский салат, тушеные вешенки, кетчуп из красной смородины, вареники "Летние", самса, быстрые пирожки "яично-луковые", пончики "Закусочные", "хрущевское" тесто, разборной пирог с кукурузкой, творожное мороженое, пирожные, галета с абрикосами и вишней, маковый торт с абрикосами, грушевый пирог, шоколадный пудинг с малиной, "подушечки" с вишней,
*Рецепты для мультиварок - "зеленый" плов, лагман, тушеная свинина в рукаве, творожный манник с абрикосами, насыпной яблочный пирог, желе на зиму и другие интересные рецепты.
*К сезону консервации: маринованные помидоры с черешней, корнишоны в кетчупе "Чили", кабачковый салат на зиму, "мохито" из крыжовника, черешневое варенье с орешками, смородиновый джем, перец с виноградом в медовом маринаде, соус "Кавказский абрикос", нектариново-кофейный джем, имбирное варенье с малинкой, малиново-грушевый мус.

d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
b58bf83da621.jpg

Назва: «Fresco»
Номер / рік видання: № 1-12 / 2013-2016
Вид-во: «Fozzy.ua»
Формат: pdf
К-ть стор.: по 28 -40
Розмір: 53,31 Мб
Мова: українська

Fresco в перекладі з італійської й іспанської — свіжий. Ми пропонуємо свіжі ідеї про те, як краще приготувати і з чим поєднувати продукти наших власних торгових марок - «Премія» та Premіya Select. Сподіваємося і віримо, що рецепти, які ми відбираємо з великою любов’ю, подарують вашій родині і друзям нові смаки, натхнення та радість від смачної, нетривіальної і корисної їжі. Під маркою «Премія» група компаній відібрала найкращих українських і закордонних постачальників та ретельно стежить за всіма етапами виробництва й доставки товарів на полиці магазинів. Premіya Select — торгова марка, яка об’єднує ексклюзивну продукцію безкомпромісної якості. Часто це унікальні для українського ринку продукти. Товарів, які випускаються під власними торговими марками, і самих марок стає більше. І ми хочемо розповісти вам про них, бо нам справді є, що розповісти, адже наші продукти мають свої історії і смачні секрети. Для цього ми створили цей журнал. Приємного читання та смачних експериментів!

d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
6e9e3f24273b.jpg

Название: "Урожайная грядка"
Год / номер: 2019 / № 6-СВ
Издатель: ФЛП Тригорло О.А.
Страниц: 32
Формат: pdf
Размер: 51,06 Мб

В журнале - от сборника газет "Урожайная грядка" - подборка лучших рецептов из серии "Домашнее консервирование".
Тема выпуска: "Маринуем дома овощи и фрукты": заготавливаем впрок дары лета (из огурцов, помидоров, баклажан, цветной капусты, кабачков и перца).
Это, кроме всевозможных салатов, закуски, лечо, рататуй, соте, овощи для гарниров и овощные ассорти.
Среди рецептов заготовки с капустой: в быстром маринаде, по-корейски, по-грузински, по-гурийски, краснокочанная и цветная острая; маринованные фрукты: слива, груша, яблоки, виноград.
Приятного аппетита!

d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
b80b8e9fab23.jpg

Название: Золотые рецепты заготовок от "Тайны звезд"
Номер выпуска/год: № 27 СВ (июль-сентябрь), 2019
Издательство: ООО "Лайт Пресс Украина"
Страниц: 28
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 49,12 Мб

В этом спецвыпуске оригинальные кулинарные рецепты - "Урожай в банке"! Запасаемся на зиму: шедевры для вашего стола.
"Вкус лета": готовь впрок (закуски из баклажан, ананасовые кабачки, * "Погребок": от кулинарного блоггера Марины Ярославцевой * "Пикантно": огурцы * "Пальчики оближешь": помидоры * "С грядки в банку": домашние соленья * Капустное изобилие * "Грибная пора" - тихая охота: грибная икра, маринованные лисички, консервированные вешенки и др. * "Солнце в банке" - сладости на зиму: конфитюр из крыжовника, джем из красной смородины, абрикосы в сиропе, повидло из персиков, яблочный джем, "пятиминутки" из абрикос или малины, вишневый компот, тыквенный сок и много других интересных заготовок*
Приятного аппетита!

d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
6a935367392a.jpg

Название: Женский календарь
Номер выпуска/год: № 2 СВ, 2019
Издательство: ЧП "Медиа-Трейд"
Страниц: 36
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 75,63 Мб

В этом спецвыпуске раскрываются секреты и секретики домашней консервации, даются советы от опытных хозяек. Тема спецвыпуска: "100 оригинальных рецептов сезона консервирования!"
11 оригинальных идей для домашних заготовок * Что приготовить из помидоров? Аппетитные закатки с уксусом. Помидоры в желе. Черри * Консервирование огурцов * Фирменные рецепты консервирования фруктов и овощей * Чеснок на зиму * Патиссоны * Необычные рецепты: варенье из красной рябины с грецкими орехами, из сирени, из сосновых шишек, из морковки с календулой, виноградное с миндалем * Консервированный зеленый горошек * Готовим борщевую заправку * Маринованная тыква * Вкуснейшие заготовки из сладкого перца * Икра из баклажан и кабачков * Цветная капуста * Кукуруза на зиму *
Приятного аппетита!

d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
b10c8478a1fb.jpg

Название: Лиза. Приятного аппетита!
Издательство: «Burda»
Год/выпуск: № 9 СВ (сентябрь), 2019
Страниц: 34
Формат: PDF
Размер: 51,74 Мб
Язык: русский

Кулинарный журнал для тех, кто любит готовить, печь и радовать близких кулинарными сюрпризами - "Готовить с душой, есть - с удовольствием"!! Чем удивить гостей или родных, на какой из продуктов обратить внимание в этом сезоне? Как лучше приготовить тот или иной продукт, каковы тонкости его обработки? На эти и другие вопросы дает исчерпывающий ответ журнал. В каждом номере издания - разнообразные рецепты для семейных будней и праздников, для маленьких и больших торжеств, полезная информация о продуктах, кулинарные путешествия в разные уголки мира и рецепты из разных стран.
На страницах издания: "Коронное угощение": свиные котлеты на кости со сливами * "Аппетитные новости" * "Сезонное предложение": груши * "Фирменные рецепт": коблер с персиками и сливами * "Семейный обед": овощи * "Домашние припасы" * "Кулинарная студия": свекла * "Кулинарное путешествие": лимоны из Ментона * "Сладкоежкам на радость": яблочное настроение *
Рецепты номера: хумус классический, суп рыбный с перцем, десерт из слив с маскарпоне, кекс с виноградом и др. Более 45 бюджетных рецептов. Приятного аппетита !!

d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
a3723b26d347.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: № 8 (113) серпень, 2019
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 58,32 Мб
Мова: українська

В цьому виданні подаються секрети смачної кухнi: ними дiляться як досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували безліч страв на сотнi весiль, так і читачі - наші мами, бабусі та сестри. Кухня об’єднує людей - і тих, хто готує, і тих, хто смакує: тисячі рецептів, сотні продуктів, десятки смаків...
У номері: * Зіркові рецепти * Готує господиня: лимонно-м’ятний кекс із чорницями, зелений грузинський салат, курячі крила в медовій глазурі, чихіртма, котлети по-аджарськи, м’ясний рулет із грибною начинкою, квасоля з овочами на зиму, цукерки із сухофруктів, домашнє морозиво, ягідний морс, торт "Маковий цвіт", ванільний кекс з малиною * "Закрутки": малинове желе, варення - вишневе, з смородини, з ягід чорноплідної горобини, квашена цвітна капуста, духмяні кабачки, овочевий салат з кукурудзи та ін. * Апетитні закуски (домашня куряча ковбаса, омлет у лаваші, ...) * Феєрія салатів * Суп - це корисно * "А що на гаряче? - баклажани, картопля, овочі, бобові * Пишна випічка: торти, пляцки, пироги, піца та "дрібне задоволення" * Парад десертів * Дитяча кухня * "З усього світу": італійське морозиво - джелато *

d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
7be8b92cf014.jpg

Название: Дачка. Под крышечку
Номер: вып. 10 - № 43, вып. 15 - № 47 / 2001
Издатель: Х.: ПП «Трибуна»
Страниц: 12+12
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 47,72 Мб

Спецвыпуски к газете «Дачка» - это подборка кулинарных рецептов на определенную тему. Выпуски из серии "Под крышечку" посвящены домашним заготовкам - «Нетрадиционные рецепты консервирования и засолки». Рецепты приготовления блюд нужны не только молодым хозяйкам, потому что всегда хочется чем-нибудь удивить своих близких или попробовать что-то новенькое. На страницах спецвыпусков можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства и т.п.
Выпуск 10 - № 43:: мои секреты * помидоры и огурцы * кабачки и баклажаны * перец и капуста * овощное ассорти * Экзотика в банке * Мясо и птица * Весенние заготовки * Вина и напитки * Любимый рецепт *
Выпуск 15 - № 47:: Овощное ассорти * Помидоры и огурцы * Перец и капуста * Кабачки и баклажаны * Тыква и хрен * Экзотика в банке * Мясо, рыба и птица * Любимое варенье * Вина, компоты, квасы * Мои секреты: хранение продуктов в погребах * Любимый рецепт *
Приятного аппетита!!


d o w n l o a d :
 
Top