Разные журналы по кулинарии

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
904147ef975c.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 7 (100) липень /2019
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 48,82 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Апетитні огірки і кабачки на зиму - супи, салати, закуски, основні страви, випічка.
В н о м е р і : * Поради дієтолога * "Рецепт на замовлення": незвичне варення зі звичайних кабачків * "Майстер-клас": чізкейк "Нью-Йорк" * "Кулінарний екскурс": соус "Болоньєзе" * "Школа декору": зефірні троянди * Духмяна випічка * "На кухні великих кулінарів": Джеймс Мартін * "Напої": мохіто * Рецепти від читачів * "Вишивка": "Літній натюрморт"*

d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
c3f168b996a2.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 7 липень 2019
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 51,54 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господар" (спаржева квасоля та мариновані гливи по-корейськи, сагудай із товстолобика, томатно-сливовий соус з базиліком, пиріжки із сирного тіста з яблуками, баклажани в аджиці, кетчуп) * «Корисний продукт»: груша * Консервація: пікантні помідори, кабачкова ікра, овочева заправка, джем із аґрусу, сливовий джем, абрикосове варення * Салати та закуски * "Ситне друге": канелоні, фрикадельки, запечені з овочами, вівсяні котлети з грибами, овочевий гуляш, м’ясний пиріг...* "Апетитне асорті": іспанська тортилья, фаршировані баклажани, морквяний рулет, гужери ...* "Солодощі": безе з малиною та вершками, домашнє морозиво, чізкейк із полуницею без випічки, круасани з мармеладом, медові млинці із пшеничної каші, інш.*
Смачного!


DOWNLOAD:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
d0c7dca6af23.jpg

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 7 СВ, 2018
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 51,82 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Дари осені на столі" – серед безлічі рецептів неодмінно знайдеться той, що припаде до душі саме вам!
*Закуски і салати * Перші страви: грибний суп, суп-пюре з цвітної капусти з чебрецем, імбирний суп із фрикадельками... * Другі страви: лобіо, мамалига, бігос, рагу з яловичиною та гарбузом, смажений хек з горіховим соусом, запечені курячі ніжки * Несолодка випічка: галета, струдель з грибами, гарбузовий хліб, піца, пироги * Солодощі: шоколадний кекс з грушами, панакота, цукерки з горіхів та сухофруктів, сирне печиво*
Ви неодмінно з цього випуску поповните свою кулінарну скарбничку! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!

d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
bcc792703009.jpg

Назва: Добра кухня
Номер / рік видання: № 8 (101) серпень /2019
Вид-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-ть стор.: 30
Розмір: 71,08 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Барвисті баночки з ароматом літа.
В н о м е р і : * "Закрутки": маринуємо по-новому * "Рецепт на замовлення": овочеві торти * "Майстер-клас": баклажани з часником і зеленню * "Школа декору": торт, прикрашений трояндами * "Кулінарний екскурс": морозиво "джелато" * Духмяна випічка * "Регіональна кухня": на сніданок до бойків * "Напої": компоти з кабачків * Дитяча кухня * Рецепти від читачів * "Вишивка": "Молодятам на щастя"*

d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
55a10cd74f39.jpg

Название: Роксолана-порадниця
Номер/год: № 4 (29), 2019
Издатель: Л.П. Легеньковська
Формат: pdf
К-во стр.: 36
Размер: 45,16 Мб
Язык: українська

"Роксолана-порадниця" - тематичний журнал систематизованих порад на всі випадки життя.
Тема номера: "Яйця" – все, що треба знати: корисні поради та властивості, види яєць, кращі рецепти.
Історія та корисні властивості курячих яєць* Правила безпеки вживання яєць * Яйця в кулінарії: яєчне меню; рецепти та секрети приготування омлетів; випічка; фаршировані яйця; салати; яйця з овочами. *Перепелині яйця * Качині яйця * Гусячі яйця * Голубині та страусині яйця * Крашанки - великодні яйця*
Смачного!

DOWNLOAD:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
9a8273e622b0.jpg

Название: Повариха
Номер: спецвып. 2 - №166 (393)/ 2001
Издатель: Х.: редакция «Телекросс»
Страниц: 12
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 52,3 Мб

Спецвыпуск газеты «Телекросс» - подборка кулинарных рецептов для хозяюшек, которые хотят пополнить свою кулинарную книгу, удивить своих родных и попробовать что-то вкусненькое и новенькое. На страницах издания можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства и т.п.
В этом номере:
- яблоки: шарлотка, варенье из райских яблочек, зефир из яблочного пюре, яблочный крюшон с шампанским*
- груши: в сиропе из красного вина, в желе, в ванильном соусе,с миндалем в хересе, тутти-фрутти, пирог, пудинг, запеканка из груш, яблок и макаронов, десертный напиток, варенье*
- абрикосы, персики: десерт, суфле, шарлотка из ржаных сухарей с абрикосами, пирог с персиками и абрикосовым джемом*
- сливы: пирог, блюда с черносливом*
- вишни и черешни: желе, пудинг, варенье*
- цитрусовые: желе из лимонов, мусс лимонный, цитрусовое печенье*
- ягоды: желе, мусс, суфле, пирог, варенье, мороженое*
Приятного аппетита!!


d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
bce992a7a66e.jpg

Название: Царь-кулинар
Номер:
№ 13-14 (373-374)/15-16 (375-376)
Изд-во: Тернопіль: "Діана плюс"
ISSN: 1995-8730
Страниц: 8+8
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 43,96 Мб

Тема номера #13-14: «Заготовки на зиму»: баклажаны в аджике, икра, лечо -медовое, из кабачков, аджика - сырая, с петрушкой, грибная, с тыквой, "Золотая осень", яблочная, "Огонек", томатный соус с горчицей, приправа, кетчуп - из слив, абрикосово-яблочный *
Тема номера #15-16: «Праздничный стол»: бутерброды, салаты - из кальмаров, из печени трески, с языком и грибами, "Шапка Мономаха", "Смертельный номер", грибная смесь в сметане, закусочные рулетики, заливной мусс из ветчины, карпы жаренные во фритюре, рыба, запеченная в сливочном соусе, запеканка из курицы, сметанное желе

Газета «Царь-кулинар» - это подборка кулинарных рецептов на определенную тему. Рецепты приготовления блюд нужны не только молодым хозяйкам, но и тем, у кого стаж на кухне уже приличный, потому что всегда хочется чем-нибудь удивить своих близких или попробовать что-то новенькое. На страницах газеты "Царь-Кулинар" можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства. Ни одна хозяйка не останется равнодушной к этой газете, которая поможет стать настоящим "царем" на кухне.
Быстро! Вкусно! По карману!
Приятного аппетита!!


d o w n l o a d :
Царь-кулинар № 13-16:

ИЛИ​
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
55cb9daf1dc5.jpg

Название: Сучасна кухня
Номер: № 8 серпень, 2019
Изд-во:ДП "Бурда-Україна"
Страниц: 84
Язык: українська
Формат: pdf
Размер: 82,8 Мб

«Сучасна кухня» - кулінарне видання призначене для тих, хто любить готувати і прагне вдосконалити свою майстерність, керуючись порадами професіоналів. Це журнал для тих, хто закоханий в кулінарію, для кого це хобі, професія і пристрасть. Щономера: захопливі сезонні рецепти, неймовірно апетитні фото, цікаві та пізнавальні статті про продукти – у тому числі й екзотичні, способи їх приготування, репортажі на кулінарну тематику із різних країн, розкриваються тонкощі приготування окремих страв, даються корисні поради. Завжди смачно! Завжди вдало!
На сторінках видання окрім доступних і цікавих рецептів, є оригінальні і вишукані страви.Тут є рецепти по розділах: «Король сезону»: гранат * «З записника Вікторії»: МК: брауні з малиною * "З понеділка по п’ятницю" - за лічені хвилини * «Про запас»: бігос з цукіні * «Родзинка смаку»: оцет бальзамічний * «До свят і особливих нагод»: "у фокусі" - fleur de sel * «Хіт сезону»: Помідорні часи * «Кондитерська майстерня»: яблучний пиріг на сидрі, чорничний пиріг з крамблем, чизкейк з порічками, тарт зі сливами, пиріг з агрусом та меренгою, вишневий штрудель, торт безе * «У кухні з майстрами»: чоловіча кухня - непросте реберце * «Вегетаріанцям»: кавуневе літо * «Світ довкола столу»: світ на тарілці - Руссільйон * «Свій продукт»: хрін * «Гостинець з-за моря»: смаколик для імператора - китайські пельмені *

d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
aafd6df1e9e9.jpg

Назва: Смачно та просто
Номер/рік: № 8 серпень 2019
Видавець: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 61,46 Мб
Мова: українська

"Смачно та просто" - кулінарне видання з листів читачів, щоб популяризувати здобутки української кухні, відроджувати кулінарні традиції різних регіонів країни. Це обмін цікавими оригінальними рецептами улюблених страв, корисними ідеями, секретами традиційної та національних кухонь світу.
Сьогодні в меню:
"Пригощає господиня" (м’ясний рулет з чорносливом і курагою, бісквітний рулет із вершковим кремом "Малинова спокуса", абрикосовий пиріг, ожиновий торт, торт "Вишневий рай") * «Традиції»: благодатна пора очищення (медові пряники, груші з прянощами, вареники з маком) * «Консервація»: баклажанна ікра, салат із огірків на зиму, ткемалі, гриби в оливковій олії, варення з гарбуза чи з кавуна * Салати та закуски (кабачкові рулети, картопляні пончики, закусочний хлібний торт, лавашевий пиріг) * "Ситне друге": кіш з грибами, тушкована курка, баклажани, фаршировані гречкою та грибами та ін. * «Напої»: прохолодні напої * "Солодощі": полуничний торт, полунично-вершкове і вишневе морозиво з білим шоколадом і медом, шоколадний пиріг з грушами, сливовий пиріг, полунично-кокосові кекси, рожевий чізкейк з шоколадом*
Смачного!


DOWNLOAD:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
817673412d02.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: № 9 (114) вересень, 2019
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 63,37 Мб
Мова: українська

В цьому виданні подаються секрети смачної кухнi: ними дiляться як досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували безліч страв на сотнi весiль, так і читачі - наші мами, бабусі та сестри. Кухня об’єднує людей - і тих, хто готує, і тих, хто смакує: тисячі рецептів, сотні продуктів, десятки смаків...
У номері: * Зіркові рецепти * Готує господиня: печінковий паштет з яйцем, жульєн у кошичках, плов із курятиною, люля-кебаб з баклажаном, рататуй з курячим фаршем, абрикосовий пиріг, сирний брауні з вишнями * "Закрутки": компот з аронії та слив, компот з винограду, малина у власному соку, мариновані яблука, салат з зелених помідорів, кабачкова ікра з морквою та томатною пастою * Апетитні закуски (дієтичний сир панір, печінка по-королівськи, брускета з камамбером та персиком, шпінатно-печінковий рулет, кабачковий торт, мариновані баклажани * Феєрія салатів * "А що на гаряче? - борошняні вироби, яйця, крупи, м’ясо, овочі, гарбуз, фрукти * Пишна випічка: торти, пляцки, пироги, піца та "дрібне задоволення" * Парад десертів * Дитяча кухня * "З усього світу": обід по-польськи *

d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
c7b5f9c8f70d.jpg

Назва: Смачно!
Номер / рік видання: № 6 СВ, 2018
Вид-во: ПП "Арт-комплекс"
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 44,73 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: "Сніданки. Обіди. Вечері" – серед безлічі рецептів неодмінно знайдеться той, що припаде до душі саме вам!
Сніданки: бельгійські вафлі, гарбузова каша, сендвіч "Крок мадам", сирна запіканка у мультиварці, шоколадні млинці з сиром та бананом, запечене яйце в авокадо *
Перші страви: гарбузовий суп-пюре з кокосовим молоком, томатний суп з базиліком, курячий суп з грибами та шпинатом, суп із сиру та броколі, ...*
Другі страви: свиняча відбивна з сирною начинкою, цвітна капуста, запечена з сиром; запечені баклажани з помідорами у пікантному соусі; тушкована капуста з помідорами, овочеве рагу з квасолею; домашня шаурма з м’ясом та грибами, гарбузове ризото, рибні тюфтельки з томатом, ...*
Салати *
Вечері: печінковий торт з грибами, пиріг з грибами та сиром, запечені курячі ніжки з картоплею, деруни з грибним соусом, печеня з пивом у горщиках, запечена форель із чорносливом, азіатська локшина з овочами та м’ясом, індичі тюфтельки з фетою у томатному соусі, ризото з кабачками та морепродуктами, лосось із овочами на пару*
Солодощі: сметанний щербет, вишневий пиріг, крамбл яблучно-малиновий, сливовий і гарбузовий пироги, рулет із яблоками, кекс з бананами*
Ви неодмінно з цього випуску поповните свою кулінарну скарбничку! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!

d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
004e9c4ae859.jpg

Название: Люблю готовить № 6 СВ 2019
Издатель: ДП "Бурда-Украина"
Страниц: 50
Формат: pdf
Размер: 56,35 Мб
Язык: русский

Кулинарный журнал из рецептов, присланных в редакцию читателями. Важно и то, что блюда, представленные в этом журнале, готовятся из продуктов, которые доступны каждой семье и всегда есть в любом магазине. По самым интересным рецептам шеф-повар редакции готовит блюда, и их фотографии появляются в журнале со знаком качества: «Проверено. Редакция ЛГ».
Тема номера: Диетические блюда на каждый день и к праздникам.
Полезный завтрак (овсяная каша, яйцо пашот, домашний плавленный сыр) * "Мастер-класс": творожный десерт с кофе; люля-кебаб барбекю, пирог из овсянки без муки * Закуски (открытый пирог с баклажанами, куриный рулет с сыром, паштет із квасолі, пхали из шпината) * Салаты * 12 лучших блюд для детского меню * Эффективные диеты: японская, капустная, творожная, гречневая. Таблица калорийности готовых блюд * Блюда с мясои и птицей (домашняя буженина, куриная грудка в кефире, куряча шинка з мультиварки, котлеты с грибами на гриле, кролик с рисом в горшочке, куриный стейк под апельсиновым соусом, мясная запеканка с цветной капустой и др.) * Блюда из рыбы (запеканка с лососем и овощной смесью, заливное из судака, толстолобик с помидорами, рулетики из цукини с рыбой) * Полезные десерты и выпечка (творожный торт, шоколадные конфеты, клубничный крамбл, домашнее мороженое, манник с ягодами и много-много другого.

d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
352379dd35b9.jpg

Название: Роксолана-порадниця
Номер/год: № 7 (32), 2019
Издатель: Л.П. Легеньковська
Формат: pdf
К-во стр.: 36
Размер: 49,22 Мб
Язык: українська

"Роксолана-порадниця" - тематичний журнал систематизованих порад на всі випадки життя.
Тема номера: "Баклажан" – все, що треба знати: вирощування, приготування, консервація.
Історія, корисні властивості баклажан та протипоказання * вирощування баклажанів (вдалі сорти, розсада, висаджування у ґрунт, полив, збір і зберігання) * кулінарні "баклажанні" поради * рецепти консервованих баклажан (ікра, "як гриби", фаршировані, пікантні часникові, "вогник", в аджиці, солені, з цибулею, соус муждей, до піци, квашені, лечо та ін.)* кращі рецепти баклажан (соте, по-корейськи, смажені з сиром, "човники", мариновані з перцем, руляда, деруни, брускета, бадріджані, аджапсандали, рагу, соте, тушковані чи фаршировані. відкритий пиріг з баклажанами, рулетики з сиром під томатним соусом, соус з кропу до баклажан).
Смачного!

DOWNLOAD:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
ca160659d431.jpg

Название: "Кулинария"
Номер: № 8 (74) август - 9 (75) сентябрь
Год: 2019
Издатель: ПП "Друк-Сервіс"
К-во стр.: 8+8
Язык: русский
Формат: pdf
Размер: 34,1 Мб

Девиз издания - "С нами жизнь вкуснее!" Всеукраинское издания - тематическое приложение к газете "Газета для жінок". Рецепты домашних, хорошо известных или, наоборот, каких-то оригинальных новых блюд.
В номере - курочка в дыньке, перцы в грибном соусе, скумбрия в лаваше, куриные котлеты, говяжий пудинг, свинина с грушевым соусом, баклажановые "лапти", курица с айвой в "рукаве", луковый суп, фальшивый рис, помидорные "арбузики", морковный пирог "Пряный", закуски - "скоро осень", "загрибучки", молочный десерт с яблоками, малиновый пирог "Спираль", айвовый пирог, фруктовый лед, кукурузно-манный пирог с грушами, рогалики, конфеты из шиповника, блинный пирог с маком, "янтарь" из микроволновки, торт из крекера, тыквенный булочки со сгущенкой, пирог со сливами.
*Рецепты для мультиварок - сытненький супчик, плов с баклажанами, гречневая каша с печенью и яблоком, котлеты из фасоли с баклажанами, свиная шейка с айвой, печеночная колбаска с гречкой, блино-крупяной пирог "Середка", варенье "Летняя блажь" и другие интересные рецепты.
*К сезону консервации: маринованные арбузы, капуста квашеная, аджичка со сливами, лечо, огуречный салат "зимний король", "синенькие" с базиликом, перчик в медовой заливке, маринованные огурцы с рябиной, компот из целых слив, айва в виноградном желе, джем "дыни+груши", из облепих и яблок, варенье "почти вишневое", из черной бузины, из шиповника "Янтарное", варенько из груш с имбирем, "пряные грушки" на зиму.

d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
99372b572718.jpg

Название: Добра кухня
Номер / год: № 9 (102) серпень /2019
Изд-во: ВД «Високий замок»
Формат: pdf
К-во стр.: 30
Размер: 56,99 Мб
Язык: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день! Це журнал для справжньої господині, хто прагне тішити своїх близьких смачними і корисними стравами! В журналі зібрано кулінарні поради та інформація про корисні продукти та здорове харчування, а також велика кількість оригінальних рецептів від читачів і страв національних кухонь народів світу.
Кулінарний журнал для всієї родини: "Пробуджуємо смак до життя!"
Тема номера: Квашене - корисніше.
В н о м е р і : * У комору: квашення - сучасна ферментація * Поради дієтолога * "Рецепт на замовлення": штрудель * "Майстер-клас": диво-лазанья * "Школа декору": омбре * "Кулінарний екскурс": салат з капусти Cole slaw *Духмяна випічка * "Національна кухня": турецька * "Напої": яблучні компоти * Рецепти від читачів * "Вишивка": "Чаювання"*

d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
5863fd69e71b.jpg

Название: Сучасна кухня
Номер: № 11-12 листопад-грудень, 2019
Изд-во:ДП "Бурда-Україна"
Страниц: 84
Язык: українська
Формат: pdf
Размер: 92,68 Мб

«Сучасна кухня» - кулінарне видання призначене для тих, хто любить готувати і прагне вдосконалити свою майстерність, керуючись порадами професіоналів. Це журнал для тих, хто закоханий в кулінарію, для кого це хобі, професія і пристрасть. Щономера: захопливі сезонні рецепти, неймовірно апетитні фото, цікаві та пізнавальні статті про продукти – у тому числі й екзотичні, способи їх приготування, репортажі на кулінарну тематику із різних країн, розкриваються тонкощі приготування окремих страв, даються корисні поради. Завжди смачно! Завжди вдало!
На сторінках видання окрім доступних і цікавих рецептів, є оригінальні і вишукані страви. Тут є рецепти по розділах: «Король сезону»: мускатний горіх * "З понеділка по п’ятницю": швидко, легко, щедро * «Родзинка смаку»: гарбуз * «Хіт сезону»: квасоля в кайєннському соусі * «Експрес-подача» * «Про запас»: бульйон на зберігання * «Вишукано, просто, досконало»: до свят і особливих нагод: "У фокусі": parmigiano reggiano * «Практикум»: pasta mia! * «Гастрономічні тонкощі»: спеції до зимового столу * «Вегетаріанцям»: капуста кучерява * «На кухні з майстрами»: "Добрі поради": яблучка рум’яні * "Чоловіча кухня": сало * «З записника Вікторії»: МК: пряний яблучний пиріг * "У хорошій формі": солодке в законі * «Кондитерська майстерня»: напередодні свят - печива багато не буває! * «Світ довкола столу»: світ на тарілці - Нова Зеландія * «Корисне знайомство»: Євген Клопотенко * «Гостинець з-за моря»: чорний кунжут * «У скарбничку»: яблука&горіхи *

d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
528a583e5873.jpg

Название: Лиза. Приятного аппетита!
Издательство: «Burda»
Год/выпуск: № 12 СВ (декабрь), 2019
Страниц: 34
Формат: PDF
Размер: 36,17 Мб
Язык: русский

Кулинарный журнал для тех, кто любит готовить, печь и радовать близких кулинарными сюрпризами - "Готовить с душой, есть - с удовольствием"!! Чем удивить гостей или родных, на какой из продуктов обратить внимание в этом сезоне? Как лучше приготовить тот или иной продукт, каковы тонкости его обработки? На эти и другие вопросы дает исчерпывающий ответ журнал. В каждом номере издания разнообразные рецепты - 45 бюджетных рецептов - для семейных будней и праздников, для маленьких и больших торжеств, полезная информация о продуктах, кулинарные путешествия в разные уголки мира и рецепты из разных стран.
На страницах издания: "Коронное угощение": петушок в вине с шампиньонами * "Аппетитные новости" * "Сезонное предложение": голова капустная * "Фирменные рецепт": будет праздник (кекс пряный с орехами и курагой, дрожжевые ватрушки с джемом и орехами, фигурные пряники...) * "Семейный обед": накануне чудес * "Тонкости домашней кухни": птица * "Готовить просто": гужеры сырные, рулет из птицы, рыбное заливное, лимонный курд * "Простые идеи": закуски * "Кулинарная студия": рыба на новогоднем столе * "Крупным планом": орех мускатный * "Кулинарное путешествие": Лапландия * "Сладкоежкам на радость": черное и белое *
Приятного аппетита !!

d o w n l o a d:
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
f66ccc350d3d.jpg

Название: Дачка. Украинские галушки
Номер: вып. 5 - № 50, вып. 13 - № 76, вып. 17 - № 101 / 2001-2002
Изд-во: Х.: ПП «Трибуна»
Страниц: 12+12+12
Язык: русский
Формат: PDF
Размер: 47,72 Мб

Спецвыпуски к газете «Дачка» - это подборка кулинарных рецептов на определенную тему. Выпуски из серии "Украинские галушки" посвящены современной украинской кухне. Рецепты приготовления блюд нужны не только молодым хозяйкам, ведь всегда хочется чем-нибудь удивить своих близких или попробовать что-то новенькое. На страницах спецвыпусков можно найти как оригинальные, так и простые рецепты, секреты кулинарного мастерства и т.п.
Выпуск 5 - № 50:: холодные закуски * Украинские борщи: волынский, черниговский, зеленый, гуцульский * Полтавские супы * Украинские галушки * Капустняки и огуречники * Рыбные блюда * Курица с изюминкой * Мясные блюда * Сельские разносолы * Напитки и сладости *
Выпуск 13 - № 76:: холодные закуски * Украинские борщи: красный, верховинский, особый и др. * Полтавские супы: юшка с фасолью, гороховая с салом, домашняя с почками * Вареники и галушки * Картофельные фантазии * Блюда из капусты * Рыбные блюда * Мясные блюда * Сельские разносолы * Украинские сладости *
Выпуск 17 - № 101:: холодные закуски * Украинские борщи * Полтавские супы: картофельный, свекольник, из петрушки с клецками, суп-пюре из помидоров * Вареники и галушки * Блюда из овощей * Курица с изюминкой * Мясные блюда * Рыбные блюда * Сельские разносолы * Сладости * "Хозяйке на заметку" *
Приятного аппетита!!


d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
1714d4b81617.jpg

Назва: Рецепти господині. Секрети смачної кухні
Рік / місяць / номер видання: № 10 (115) жовтень, 2019
Вид-во: ТзОВ "Редакційні системи"
Формат: pdf
К-ть стор.: 68
Розмір: 62,28 Мб
Мова: українська

В цьому виданні подаються секрети смачної кухнi: ними дiляться як досвiдченi весiльнi господинi, якi приготували безліч страв на сотнi весiль, так і читачі - наші мами, бабусі та сестри. Кухня об’єднує людей - і тих, хто готує, і тих, хто смакує: тисячі рецептів, сотні продуктів, десятки смаків...
У номері: * Зіркові рецепти * Готує господиня: крем-суп з гарбуза, голубці по-корейськи, гусяча грудинка під томатною "шубкою", мариновані зелені помідори, малиновий торт, бісквітний яблучний рулет, десерт з груш, ожиновий сорбет, ...* "Закрутки": баклажани з грибною приправою, в’ялені помідори в оливковій олії, яблучний мус з ваніллю та ін.* "На часі": фізаліс - мексиканські помідори * Феєрія салатів * "А що на гаряче? - гриби, картопля, кабачки, солодкий перець, м’ясо * Пишна випічка: торти, пляцки, пироги та "дрібне задоволення" * Парад десертів: мармелад * Феєрверк напоїв * "З усього світу": Шрі-Ланка*

d o w n l o a d :
 

TTT22

Member
Joined
Jan 15, 2009
Messages
3,383
Reaction score
674
Age
48
2ea210a402bd.jpg

Название: Смачно та просто
Номер/год: № 9 вересень 2019
Издатель: ТОВ «ВД "Кузя"»
Формат: pdf
К-во стр.: 50
Размер: 56,40 Мб
Язык: українська

"Смачно та просто" - кулинарное издание по письмам читателей, чтобы популяризировать домашнюю украинскую кухню, возрождать кулинарные традиции разных регионов страны. Это обмен интересными оригинальными рецептами любимых блюд, полезными идеями, секретами традиционной и национальных кухонь мира.
Сегодня в меню:
"Угощает хозяйка" (баклажанный крем-суп с грибами, корзинки из лаваша с грибами, печень с карамелизированной грушей, салат с блинами "Розы", варшавский яблочник, медовик с яблоками, пончики с глазурью "донатсы") * «Полезный продукт»: виноград * «Консервация»: баклажаны кусочками, аджика, лечо с рисом, соус тыквенный, варенье из арбузных корок, варенье сливовое с ромом, варенье из дыни и бананов, яблочное повидло, клюквенный джем с апельсиновым ликером ... * Салаты и закуски * "Сытное второе": голубцы из баклажанов и на ножке, чили с индейкой, котлеты из щуки, треска по-ливорновски ... * "Несладкая выпечка": хачапури * "Сладости": пирог из кабачков со сливами, булочка "Ромашка с маком", маршмеллоу, тыквенный кекс с клюквой, кофейный чизкейк с шоколадом, сырное печенье, др. *
Смачного!


DOWNLOAD:
 
Top